Сінабони з кремом маскарпоне

Сінабони з кремом маскарпоне
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-30

Про страву

info
time

1:30 г

portions

12 порції

😐

Середня складність

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Булочки

М’яке, пухке збагачене тісто вкрите солодкою начинкою з цукром і корицею. Потім ці чудові булочки бріош з корицею поливаються глазур’ю з вершкового сиру, що робить їх одним з найсмачніших десертів!

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Булочки бріош:
  • 10 - гр
  • 240 - мл
  • 65 - гр
  • 540 - гр
  • 1.5 - ч. ложка
  • 2 - шт
  • 2 - ч. ложка
  • 140 - гр
  • 1 - ч. ложка
Начинка з коричневого цукру та кориці:
  • 75 - гр
  • 140 - гр
  • 3 - ч. ложка
  • 0.3 - ч. ложка
Глазур з вершкового сиру:
  • 60 - гр
  • 120 - гр
  • 180 - гр
  • 0.5 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Активуйте дріжджі та змішайте сухі, а потім вологі інгредієнти (без масла). Додайте дріжджі, молоко та 1 столову ложку (15 г) цукру в невелику миску. Відставте в сторону на 15 хвилин до утворення піни.

Крок 2

Додайте борошно, цукор і сіль у чашу міксера, оснащеного насадкою для тіста, і перемішайте. Додайте дріжджову суміш, яйця та ванільний екстракт і перемішайте на повільному рівні протягом 5 хвилин, поки не утвориться тісто.

Крок 3

Додайте масло. Поки міксер працює на низькій швидкості, поступово додайте вершкове масло, переконавшись, що кожна ложка вимішана, перш ніж додавати наступну. Після замішування увімкніть міксер на середню швидкість і вимішуйте протягом 10 хвилин. Тісто має відставати від стінок миски та утворювати «торнадо» навколо гачка для тіста.

Крок 4

Виконайте тест на глютенове вікно на тісті - візьміть невеликий шматочок тіста між пальцями та розтягніть його. Якщо воно швидко рветься, тісто потрібно ще місити. Якщо він тягнеться тонко і крізь нього видно світло, то воно ідеальне!

Сінабони з кремом маскарпоне

Крок 5

Помістіть тісто в миску і відкладіть для першого підйому. Перекиньте тісто на змащену маслом стільницю і витягніть кути в центр. Переверніть так, щоб шви були знизу, і покладіть кульку тіста в змащену маслом миску та накрийте поліетиленовою плівкою. Дайте тісту піднятися в теплому місці приблизно 1,5 години.

Крок 6

Коли тісто збільшиться вдвічі, обережно надавіть його, сформуйте з нього прямокутник і загорніть у пластикову плівку. Поставте в холодильник на 2 години або заморозьте на 45 хвилин (кращий варіант). Цей крок є необов’язковим, але охолодження тіста значно полегшить його розгортання та формування згодом.

Крок 7

Підготуйте деко. Змастіть вершковим маслом прямокутну форму для пирога. Вистеліть деко пергаментним папером.

Крок 8

Приготуйте начинку з корицею
Додайте коричневий цукор, корицю, сіль і розм’якшене вершкове масло і добре перемішайте до однорідності.

Крок 9

Сформуйте тісто
Розкачайте тісто і намажте начинкою. Коли тісто охолоне, на злегка присипаній борошном поверхні розкачайте його в прямокутник розміром приблизно 30 x 50см. Рівномірно покрийте тісто начинкою з корицею за допомогою кулінарного шпателя.

Крок 10

Зверніть прямокутник у форму рулету, а потім затисніть пальцями шов. За допомогою зубної нитки без ароматизаторів або гострого ножа відріжте кінці рулету, оскільки вони не будуть такими наповненими, як решта рулету. Розріжте ролл на 12 рівних частин.

Крок 11

Викладайте на деко. Покладіть булочки з корицею на у форму для випічки. Залиште місце навколо кожного рулону.

Сінабони з кремом маскарпоне

Крок 12

Накрийте роли поліетиленовою плівкою і дайте піднятися в теплому місці протягом 45 хвилин, поки вони не розширяться приблизно наполовину від початкового об’єму. Розігрійте духовку до 180°C. Зніміть поліетиленову плівку та запікайте булочки з корицею 25-30 хвилин до золотистої скоринки.

Сінабони з кремом маскарпоне

Крок 13

Глазур з вершкового сиру
Поки булочки з корицею випікаються, приготуйте масляну глазур. У середній каструлі, поставленій на середній вогонь на плиту, розігрійте масло до появи бульбашок, безперервно збиваючи.

Крок 14

Продовжуйте збивати та нагрівати масло, доки зверху не з’явиться піна, масло змінить колір від блідо-жовтого до насиченого золотисто-коричневого. У цей момент зніміть вершкове масло з вогню та вилийте його в окрему миску, зішкребши підрум’янені шматочки з дна, оскільки саме в цьому полягає смак. Відставте на 20-30 хвилин, щоб охололо до кімнатної температури.

Крок 15

Зробіть глазур. В окремій мисці за допомогою електричних ручних збивачів (або підставного міксера з насадкою для збивання) змішайте коричневе масло та вершковий сир протягом приблизно 5 хвилин, поки вони не стануть блідими та пухкими. Додайте цукрову пудру, ванілін, сіль і 1 столову ложку молока, якщо необхідно, до однорідності. Додайте додаткову столову ложку молока для більш рідкої консистенції. Коричнева масляна глазур має бути однорідною, легкою для намазування.

Крок 16

Прикрасьте. Коли булочки з корицею приготуються, дайте їм охолонути приблизно 10 хвилин. Ложкою нанесіть глазур на булочки з корицею.

Сінабони з кремом маскарпоне

Поради

Зберігання: булочки з корицею в глазурі найкраще подавати в той же день, але їх можна зберігати при кімнатній температурі в герметичному контейнері до 3 днів або в холодильнику до 5 днів. Поставте їх у мікрохвильовку на 10-20 секунд, щоб освіжити та насолоджуватися.

Використовуйте розм’якшене вершкове масло для начинки з коричневого цукру та кориці. При використанні твердого масла ви порвете тісто, намагаючись намазати його.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.