Паска сирна класична шоколадна
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-21
Про страву
В класичну сирну паску можна додати шоколадну суміш для посилення смаку.
Інгредієнти
4 порції
Паска сирна шоколадна:
- 1000 - гр
- 200 - гр
- 150 - гр
- 50 - гр
- 150 - гр
- 5 - гр
- 4 - шт
- 100 - гр
- 75 - гр
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Перемішати пресований сир з розтопленим чорним шоколадом та вершками. Додати какао, цукор, яйця. В готову суміш за бажанням додати цукати, мигдаль, цедру лимону.
Крок 2
Викласти суміш у спеціальну форму для паски, вистелену полотниною і помістити під гніт, вагу якого бажано поступово збільшити. Форму поставити в прохолодне місце і витримати 24 години, після цього перевернути паску на сервірувальне блюдо.
Поради
Якщо у вас немає спеціальної форми для Паски, використовуйте звичайне сито або друшляк.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Великоднє печиво "Яйця з арахісової пасти"
1:00 г 20-порцій
1
Yana
Сирна фісташкова паска
30 хв 1-порцій
1
Yana
Сирна паска Лимонно-макова
1:30 г 1-порцій
1
Yana
Полуничний зефір
1:00 г 20-порцій
1
Yana
Сирна паска Чорниця-лимон
1:30 г 1-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.